TETŐFELÚJÍTÁS

Szeretne felújítatni otthonának tetőszerkezetét? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Önnek!

Az öreg pala tetők az egészségre káros anyagot, azbesztet tartalmaznak, ettől célszerű megszabadulni.
Ha ez nem történik meg, esetleg bitumenes réteg bevonat kerül a tetőre, pár év múlva ezt az összeolvadt veszélyes hulladék tömeget kell elbontani és elhelyezni valahová úgy, hogy ne szennyezze a környezetet, mely igencsak költséges megoldás.

Az acél cserepeslemez tető gazdaságos, mivel méretregyártott (kis anyagveszteségű) termékről van szó., Könnyű súlya miatt (5 kg/m2) a cserepeslemez könnyen alakítható, nem szükséges a teljes faszerkezet cseréje, ezáltal megtakarítható az új csatorna bekerülési költsége.

Cserepeslemez használata esetén 30-40 év múlva a bontott acél a MÉH-ben leadható (ca.1000 kg acél)

A csatornacserét érdemes a tetőcserével egyidőben végezni , mivel a csatornavasakat később nem lehet az új tető alá illeszteni és rögzíteni, illetve a régit kiszedni sem.

A tetőlécek minősége meghatározza az új tető tartósságát. A cserepeslemez várható élettartama 30-40 év, de ha a meglévő korhadt, elöregedett léchez rögzítik, a tartósságát már a tetőléc élettartama fogja meghatározni. Másrészről szép egyenes felületet csak úgy lehet elérni, hogy minőségi lécet használunk, ezért saját munkáinknál mindig új lécezést készítünk. A régi lécek lebontásával lehetőség nyílik a szarufák ellenőrzésére, megerősítésére, a hajlások javítására, ilyenkor ezt is el lehet végezni.

A tető házunk, értékeink őrzője. Napjaink időjárása, a jég és szélviharok bebizonyították a régi tetőfedő anyagok sérülékenységét. A cserepeslemez-fedés előnye, hogy a táblák hosszmérete akár 6-7 m is lehet, így nincs toldás, ami biztosítja a szél elleni védelmet, hiszen nem tudja megkezdeni a tetőt. Előnye még, hogy vízfelvétele 0%, így nem fagy szét, mint ahogy ez a hagyományos fedőanyagoknál gyakran előfordul.

A felújítás után napról napra látni fogja a megújult házat. Ezért fontos, hogy most olyan formát és színt válasszon, ami harmonizál a fal színével vagy a majdani színével, a ház stílusával. Mindenképpen olyat, ami Önnek tetszik.

Könnyen és gyorsan szerelhető

tetőfedő cserepeslemezek jól megválasztott méretei és a más technológiákhoz viszonyított rendkívül egyszerű összeszerelése garantálják, hogy a beruházás rövid idő alatt lebonyolítható legyen.

Nincs szükség karbantartásra

A speciális módon keményített poliészter bevonat a gyártmánynak sokkal nagyobb tartósságot biztosít.

Különlegesen vízzáró tető – dupla vízzárási védelem

A speciálisan kialakított dupla vízzár hatékonyan elveezeti a felgyűlt kondenzvizet, és így megakadályozza, hogy szivárgás lépjen föl.

Könnyű burkolat kb. 5 kg/m2

A HALNY cserepeslemez használatával a tető összsúly akár tízszer kisebb lehet, mint kerámia vagy beton cserép használata esetén.

Rövid szállítási határidő, akár a helyszínre szállítva

Igény szerint az összes szükséges anyagot külön erre a célra rendszeresített fuvareszközzel egyenesen a vevőhöz szállítjuk, így könnyű a kirakodás, és nem lépnek fel szállítási sérülések.

Az új cseréptető jellemző vonása az elegáns, antik hatású megjelenés.

Színek széles választéka

Az acélfelületet kétségtelenül bármilyen színnel be lehet vonni. Ennek köszönhetően a tetőt tökéletesen hozzá tudjuk igazítani elvárásainkhoz és álmainkhoz.

Gazdaságosság és környezetvédelem

A könnyű és ellenálló acélanyag segítségével a tetőácsolat költségei jelentősen csökkenthetők. Az acél újrafeldolgozható anyag, használatával fát takarítunk meg és védjük erdeinket.

Minden folyamat szabályozott

Az eredetiség igazolása és tetőfedő tetőfedő cserepeslemezeink azonosítása céljából minden lemezt speciális jelzéssel látunk el.

A HALNY tetőfedő cserepeslemezeket tíz év garanciával szállítjuk.

Tetőfedés referenciák >>